Hej!

Vi tänkte bara berätta lite om vad vårt projektarbete handlar om och hur långt vi kommit. Vi ska göra almanacka med trädgårdstips för varje månad och i den almanackan ska vi även ha med egna trädgårdsbilder. Än så länge har vi gjort en tidsplan över hur lång tid projektet kommer ta och så har vi börjat leta efter information med hjälp av Internet och böcker. Så nu står vi i startgroparna och är ivriga att komma igång med vårt arbete.

Idag har vi haft en lektion om gatstensläggning och fått lära oss olika mönster man kan använda när man lägger stenarna. Vi har också fått lära oss att det måste vara en viss lutning för att vattnet ska rinna åt rätt håll, t ex från huset. 

/Malin&Malin  


Kommentarer
Postat av: Ralf Rahnert

Hej ni två!

Tack för att kunna läsa den första av två "inlämnade loggböker" redan i kväll. Kul att det finns en blogg att följa er på eran fantastiska och spännande resa – på många plan ("I den här bloggen kommer vi att skriva lite om vad vi får göra i skolan och om ett projektarbete som vi börjat med i år.")! fram till maj..tillsammans med Veronika.

Vi ses!2010-12-16 @ 22:47:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0